Regnskapsfører Gjøvik

Regnskapsconsult AS

Kontakt oss

Regnskapsconsult AS er totalleverandør av økonomitjenester, og som kunde hos oss får du bistand innen all økonomisk administrasjon og IKT-tjenester på et høyt faglig servicenivå. Vi er 25 ansatte.

Som samarbeidspartner bistår vi bedriftens økonomiske administrasjon innen arbeidsoppgaver, ansvarsforhold og roller. Vi utarbeider økonomiske styringsverktøy, rapporterer dine oppgaver til det offentlige og er din økonomiske rådgiver. Som rådgiver er vi opptatt av framtidig teknologi, automatisering og organisering. Vår oppgave er å forstå din bedrift og dine forventninger og krav, så du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Dagens stramme marginer gjør det enda viktigere å effektivisere virksomheten. Stadig flere av de tradisjonelle regnskapsoppgavene automatiseres samtidig som nye oppgaver dukker opp. Eksisterende og fremtidige kommunikasjonsmuligheter gir uante løsninger, og vår erfaring med den teknologiske utviklingen gjør oss godt forankret og forberedt til å møte dette.

Trenger du en profesjonell samarbeidspartner på økonomisiden, eller en dyktig regnskapsfører med fornuftige priser i Gjøvik? Kanskje ønsker du å sette bort deler av regnskapet eller økonomiarbeidet? Vi kan kan gjøre deler, eller hele jobben raskt og kostnadseffektivt for deg og din bedrift.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med en av våre regnskapsførere på Gjøvik.

Ønsker du at vi tar kontakt?

Ved å sende inn skjemaet bekrefter du samtidig at du har lest og samtykker til vilkårene i vår personvernerklæring

Daglig leder

Audun Markeng
Autorisert regnskapsfører

Besøksadresse

Nedre Torvgate 4, Postboks 47 2801 Gjøvik

Avdeling: Oslo

Økonomitjenester Innlandet AS
Org.nr: 991 606 823