Din regnskapsfører i Hamar

Økonomitjenester Innlandet AS avd. Hamar

Kontakt oss

Regnskapsfører Hamar!

Hamar Økonomitjenester AS  er et autorisert regnskapskontor på Hamar. Vårt kontor holder til i Stangeveien 111, 2321 Hamar, og består 5 regnskapsførere. Vårt regnskapskontor samarbeider tett med Økonomitjenester Innlandet AS. Dette bidrar til at våre kunder er sikret et bredt spekter av faglig kompetanse.

Våre regnskapsførere på Hamar betjener kunder innen ulike bransjer, og vi bistår med det meste innen økonomisk relaterte tjenester, f.eks. regnskap, lønnskjøring og lønnsarbeid, fakturering, elektronisk bilagsbehandling, årsoppgjør og ligningsoppgaver, rådgivning og andre administrative oppgaver.

Våre regnskapsførere ved Økonomitjenester Hamar leverer et produkt basert på faglig kompetanse og god personlig service. Dyktige regnskapsførere som til enhver tid er faglig oppdatert, slik at våre kunder alltid kan være trygge på vår kompetanse.

Våre tjenester tilpasses hver enkelt kunde, og vi er også tilbyder av systemer som håndterer både manuell og elektronisk behandling av dokumenter.

Trenger du en profesjonell samarbeidspartner på økonomisiden, eller en dyktig regnskapsfører med fornuftige priser på Hamar? Kanskje ønsker du å sette bort deler av regnskapet eller økonomiarbeidet? Vi kan kan gjøre deler, eller hele jobben raskt og kostnadseffektivt for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om ditt regnskap med en av våre regnskapsførere på Hamar.

Ønsker du at vi tar kontakt?

Ved å sende inn skjemaet bekrefter du samtidig at du har lest og samtykker til vilkårene i vår personvernerklæring

Daglig leder

Helge Bergo
Autorisert regnskapsfører

Postadresse

Postboks 87
2301 Hamar

Telefon

Avdeling: Hamar

VI HJELPER DEG

Våre regnskapsførere på Hamar

Klikk på den enkelte ansatte for kontaktinformasjon

Helge Bergo

Helge Bergo

Daglig leder & Autorisert regnskapsfører Hamar
Hanne P. Roset

Hanne P. Roset

Regnskapsfører Hamar
Hege Nilsen

Hege Nilsen

Regnskapsfører Hamar
Sofie Hammer

Sofie Hammer

Regnskapsfører Hamar

REFERANSER

Våre kunder sier


Det vil kreve uforholdsmessig store ressurser hos oss om vi skulle hatt en faglig oppdatert medarbeider for å ta seg av lønnskjøringen. Denne ordningen passer oss derfor bra og vi får lønn til rett tid.

Stig Håvard Blikseth
Banksjef stab, Totens Sparebank

Økonomitjenester Innlandet AS
Org.nr: 991 606 823