Regnskap

Vi tar oss av regnskapsføringen fra A-Å.

Kontakt oss

FÅ KONTROLL

Oversikt i sanntid

Regnskapsarbeid er en av de grunnleggende tjenestene hos oss. Vi tar oss av regnskapsføringen fra A til Å, og du kan glemme sene kveldstimer med bekymring over hva som er rett og galt. Du mottar periodiske rapporter med kommentarer og kan således følge ditt firmas økonomiske utvikling gjennom året.

i

BILAG

Ønsker du at vi registrerer bilag for deg elektronisk? Vi tilbyr tilrettelegging og registrering av bilag, betalingsformidling, avstemming og dokumentasjon.

AUTOMATISERTE LØSNINGER

Enkel registrering av bilag og fakturaer i våre systemer, med statistikker og tall i sanntid slik at du kan følge utviklingen fortløpende samtidig som du har tilgang på vår bistand.

RAPPORTERING

Ved hjelp av våre systemer, får du statistikker og tall i sanntid slik at du kan følge utviklingen fortløpende, gitt at regnskapet holdes oppdatert elektronisk.

b

FAKTURA OG REGNINGER

Vi sørger for at dine regninger blir betalt på forfallsdato. Som kunde leverer du dine fakturaer, enten i papirform eller elektronisk, så tar vi hånd om resten.

TILGANG OVERALT

Full kontroll med MinSide

Under finner du en kort introduksjonsvideo som forteller litt om mulighetene du får som kunde hos oss med MinSide fra Duett.

REFERANSER

Våre kunder sier


Det vil kreve uforholdsmessig store ressurser hos oss om vi skulle hatt en faglig oppdatert medarbeider for å ta seg av lønnskjøringen. Denne ordningen passer oss derfor bra og vi får lønn til rett tid.

Stig Håvard Blikseth
Banksjef stab, Totens Sparebank

Økonomitjenester Innlandet AS
Org.nr: 991 606 823