Økonomitjenester følger med på utviklingen knyttet til utbruddet og spredningen av korona-viruset. Vi ser at vi har et ansvar for å beskytte våre kunder, ansatte, interessenter og samfunnet ellers.

Vi ønsker å forhindre ytterligere spredning av viruset, og vi følger nøye med på de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra helsemyndighetene. Grunnet risiko for spredning av Korona-viruset holder vi våres kontorer stengt inntil videre for kunde besøk. Vi forsøker i denne perioden å ivareta de oppgaver vi er satt til å gjøre, så ta kontakt med oss for nærmere avtaler. Våre ansatte vil i stor grad oppholde seg hjemme inntil situasjonen er avklart og ny beskjed gis. Vi er en digital organisasjon og har verktøy for å kunne levere våre tjenester på en sikker og effektiv måte også hjemmefra.

Dersom du har spørsmål ta kontakt med din kundeansvarlig pr. telefon/mail eller på post@okonomitjenester.no. Kontakt info til de respektive avdelingskontorer og ansatte finner også på vår hjemmeside under «Våre kontorer».

Følg ellers med på blant annet regjeringens egen side Koronavirus (Covid-19)  eller Regnskap Norge.

Denne artikkelen vil fortløpende bli oppdatert med relevant informasjon.

Hilsen Økonomitjenester Innlandet AS

Oppdatert 17.03.2020