Om oss

Vår visjon er tillit, kompetanse og nærhet,

og vårt mål er at dette skal gjenspeiles i vårt samarbeid med deg som kunde.

Kontakt oss

Økonomitjenester Innlandet AS ble etablert november 2012. Vi består idag av seks avdelinger: Toten, Gjøvik, Raufoss, Oslo, Hadeland og Hamar.

Økonomitjenester er et felles profileringsnavn for selskapene i Økonomitjenester Innlandet AS og Hamar Økonomitjenester AS. Vi samarbeider her på flere områder fra felles IT-tjenester til å levere gode regnskapstjenester for våre kunder i forskjellige bransjer.

Økonomitjenester Innlandet  AS er et autoriserte regnskapsførerselskap
og medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge.

Ansatte

Autoriserte regnskapsførere

Kunder

NØKKELTALL

Din økonomi-partner

Økonomitjenester betjener til sammen ca. 1500 kunder innen de fleste bransjer og har i dag 50 ansatte hvorav 26 autoriserte regnskapsførere. Vår målsetting har hele tiden vært å tilby kundene de tjenester som de har behov for, eller som de har ønske om. Dette gjør at vi i dag kan fremstå som allsidige og moderne regnskapskontorer i våre nedslagsfelt. Dette gir et tilbud som inneholder de fleste tjenester som er av økonomisk eller administrativ art. Kontorene legger stor vekt på å være en aktiv samarbeidspartner for kundene.

REFERANSER

Våre kunder sier


Det vil kreve uforholdsmessig store ressurser hos oss om vi skulle hatt en faglig oppdatert medarbeider for å ta seg av lønnskjøringen. Denne ordningen passer oss derfor bra og vi får lønn til rett tid.

Stig Håvard Blikseth
Banksjef stab, Totens Sparebank

Økonomitjenester Innlandet AS
Org.nr: 991 606 823