Om oss

Vår visjon er tillit, kompetanse og nærhet,

og vårt mål er at dette skal gjenspeiles i vårt samarbeid med deg som kunde.

Kontakt oss

Økonomitjenester Innlandet AS ble etablert november 2012. Vi består idag av sju avdelinger: Toten, Gjøvik (2), Raufoss, Oslo, Hadeland og Hamar.

Økonomitjenester er et felles profileringsnavn for selskapene i Økonomitjenester Innlandet AS og Hamar Økonomitjenester AS. Vi samarbeider her på flere områder fra felles IT-tjenester til å levere gode regnskapstjenester for våre kunder i forskjellige bransjer. I tillegg er siste medlem av familien Regnskapsconsult AS med sine 25 ansatte. 

Økonomitjenester Innlandet  AS er et autoriserte regnskapsførerselskap
og medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge.

Ansatte

Autoriserte regnskapsførere

Kunder

NØKKELTALL

Din økonomi-partner

Økonomitjenester og Regnskapsconsult betjener til sammen ca. 2000 kunder innen de fleste bransjer og har i dag 75 ansatte hvorav 48 autoriserte regnskapsførere. Vår målsetting har hele tiden vært å tilby kundene de tjenester som de har behov for, eller som de har ønske om. Dette gjør at vi i dag kan fremstå som allsidige og moderne regnskapskontorer i våre nedslagsfelt. Dette gir et tilbud som inneholder de fleste tjenester som er av økonomisk eller administrativ art. Kontorene legger stor vekt på å være en aktiv samarbeidspartner for kundene.

REFERANSER

Våre kunder sier


Det vil kreve uforholdsmessig store ressurser hos oss om vi skulle hatt en faglig oppdatert medarbeider for å ta seg av lønnskjøringen. Denne ordningen passer oss derfor bra og vi får lønn til rett tid.

Stig Håvard Blikseth
Banksjef stab, Totens Sparebank

Økonomitjenester Innlandet AS
Org.nr: 991 606 823