Tjenester

Vi tar oss av regnskapsføringen fra A til Å.
Regnskapsarbeid

Regnskapsarbeid
Dette er en av de grunnleggende tjenestene hos oss. Vi tar oss av regnskapsføringen fra A til Å, og du kan glemme sene kveldstimer med bekymring over hva som er rett og galt.

Lønn

Lønnsarbeid
For alle typer virksomheter en eller flere ganger pr. måned. De ansatte mottar lønnskonvolutt pr. post eller e-post, vi kan foreta utbetalingen og vi tar oss av innberetning av både lønn, skatt og arbeidsgiveravgift.

Fakturering

Fakturering
Enkelte av våre kunder ønsker å benytte tiden til annet enn fakturering. Ved en avtale med oss kan vi ta oss av både dette og purring/inkasso.

Bilag

Skanning av regnskapsbilag
Skanning av bilag er på full fart inn i regnskapsbyråene. Du kan sende skannede bilag til oss pr. mail/ftp og vi fører disse uten at du gir fra deg papirene.

Årsoppgjør

Årsoppgjør og likningsoppgaver
Dette er en viktig del av regnskapet. Hos oss finner du medarbeidere med erfaring fra forskjellig deler av næringslivet. Vår bredde og erfaring har gitt oss tillit hos kunder, revisorer og skattemyndigheter

Rådgivning

Rådgivning
Rådgivning og konsultasjon er viktige områder hos oss. Som næringsdrivende vil du komme opp i situasjoner hvor du trenger råd. Våre ansatte har både god teoretisk bakgrunn og variert praksis fra næringslivet, noe som gjør dem til viktige samtalepartnere for deg.

Administrasjon

Administrasjon
Vi kan for kortere eller lengre perioder komme til din bedrift å utføre ulike administrative tjenester. Ved sykmeldinger eller overgangsperioder kan vi bidra med tjenester etter behov. Noen ønsker at vi gjør alt regnskapsarbeidet i bedriftens lokaler, så ta kontakt.

Vårt mål er å skreddersy løsninger for den enkelte.